Φωτιά Κερατέα / Φωτιά στην Κερατέα - Εκκενώνεται και η Συντερίνα - Νέο ... - Εσείς φταίτε, αποχωρήσατε για λόγους εσωτερικής πολιτικής

Φωτιά Κερατέα / Φωτιά στην Κερατέα - Εκκενώνεται και η Συντερίνα - Νέο ... - Εσείς φταίτε, αποχωρήσατε για λόγους εσωτερικής πολιτικής. Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα. Η φωτιά έχει κρατηθεί, παρά τις αναζωπυρώσεις. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην κερατέα.

Στους κάτοικους στάλθηκε μήνυμα από το 112. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην κερατέα. Σε τρία μέτωπα η φωτιά. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17.

Φωτιά σε Κερατέα, Βίλια: Ανεξέλεγκτες πυρκαγιές - Μάχη για ...
Φωτιά σε Κερατέα, Βίλια: Ανεξέλεγκτες πυρκαγιές - Μάχη για ... from kontranews.gr
Επί τόπου έχουν σπεύσει 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμον εθελοντές. Σύμφωνα με καταγγελία, το πρωί της δευτέρας άτομα που επέβαιναν σε λευκό όχημα με φιμέ τζάμια, πέταξαν πίσω. Την εκκένωση του οικισμού μαρκάτι λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην κερατέα αποφάσισαν οι αρχές. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Σε τρία μέτωπα η φωτιά. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό γιατί έχει πιάσει φωτιά.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή αμάχερη κερατέας, σε πολύ δύσβατο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Σύμφωνα με καταγγελία, το πρωί της δευτέρας άτομα που επέβαιναν σε λευκό όχημα με φιμέ τζάμια, πέταξαν πίσω. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις φωτιές. Στους κάτοικους στάλθηκε μήνυμα από το 112. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο.

Στους κάτοικους στάλθηκε μήνυμα από το 112. Για το πύρινο μέτωπο στην κερατέα, ο περιφερειάρχης αττικής, κ. Επί τόπου έχουν σπεύσει 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμον εθελοντές. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

Φωτιά στην Κερατέα: Μεγάλο και ενιαίο το μέτωπο - Μάχη για ...
Φωτιά στην Κερατέα: Μεγάλο και ενιαίο το μέτωπο - Μάχη για ... from nb.bbend.net
Σύμφωνα με καταγγελία, το πρωί της δευτέρας άτομα που επέβαιναν σε λευκό όχημα με φιμέ τζάμια, πέταξαν πίσω. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην κερατέα: Ψάχνουν τους εμπρηστές της λαυρεωτικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Για το πύρινο μέτωπο στην κερατέα, ο περιφερειάρχης αττικής, κ. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην κερατέα.

Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17.

#πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα. Σύμφωνα με καταγγελία, το πρωί της δευτέρας άτομα που επέβαιναν σε λευκό όχημα με φιμέ τζάμια, πέταξαν πίσω. Στους κάτοικους στάλθηκε μήνυμα από το 112. Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις φωτιές. Επί τόπου έχουν σπεύσει 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμον εθελοντές. Εσείς φταίτε, αποχωρήσατε για λόγους εσωτερικής πολιτικής Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Για το πύρινο μέτωπο στην κερατέα, ο περιφερειάρχης αττικής, κ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Πατούλης, τόνισε στον σκαϊ πως τα πράγματα είναι καλύτερα. Την εκκένωση του οικισμού μαρκάτι λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην κερατέα αποφάσισαν οι αρχές.

Την εκκένωση του οικισμού μαρκάτι λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην κερατέα αποφάσισαν οι αρχές. Η φωτιά έχει κρατηθεί, παρά τις αναζωπυρώσεις. Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις φωτιές. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην.

Φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώνεται ο οικισμός Μαρκάτι ...
Φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώνεται ο οικισμός Μαρκάτι ... from www.greeceit.gr
Η φωτιά έχει κρατηθεί, παρά τις αναζωπυρώσεις. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή αμάχερη κερατέας, σε πολύ δύσβατο σημείο. Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις φωτιές. Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Στους κάτοικους στάλθηκε μήνυμα από το 112. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα.

#πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην.

Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Σύμφωνα με καταγγελία, το πρωί της δευτέρας άτομα που επέβαιναν σε λευκό όχημα με φιμέ τζάμια, πέταξαν πίσω. Εσείς φταίτε, αποχωρήσατε για λόγους εσωτερικής πολιτικής Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις φωτιές. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Σε τρία μέτωπα η φωτιά. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην. Επί τόπου έχουν σπεύσει 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμον εθελοντές. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Η φωτιά έχει κρατηθεί, παρά τις αναζωπυρώσεις. Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό γιατί έχει πιάσει φωτιά.